dimecres, 27 d’abril del 2011

Presentació del Partit Republicà d'Esquerra de Montgat

Visualiza esta página en castellano
Benvolgut veí,

Aquest any, per primer cop, el Partit Republicà d’Esquerra es presenta a les eleccions municipals de la nostra vila, i hem vist convenient, abans d’exposar el nostre programa de cara a les eleccions que s’acosten, presentar-nos, ja que no som una força política molt coneguda ni la secció municipal de cap gran partit parlamentari, pel que vostè difícilment sabrà gaire de nosaltres. No tenim grans pressupostos de campanya ni l'atenció dels mitjans de comunicació, però tenim idees i candidats compromesos, perquè provenen de la ciutadania i coneixen els problemes diaris de la gent.


Salutació de l'alcaldable:

Benvolguts/des,

Amics i amigues, el proper dia 22 de maig se’ns crida a les urnes per a elegir als regidors/es que hauran de donar solució als nostres problemes i de fer propostes que proporcionin una major qualitat de vida al ciutadà.

Pel que els companys i companyes del Partit Republicà d´Esquerra us presentem el programa electoral que hem treballat conseqüentment per a Montgat. Ens endinsarem  en totes la necessitats que com a ciutadans tenim i patim. Des del medi ambient als problemes urbanístics. Però on radica el vertader eix del nostre programa es en solucionar los problemes del dia a dia del ciutadà, des de l’ordenació del trànsit fins la gestió dels serveis municipals o la implicació del poble en la vida publica i en las presa de decisions.

Amb aquest objectiu tinc el gran plaer d’encapçalar el gran equip humà format pels candidats i candidates del Partit Republicà d’Esquerra.

Gabriel Salguero Lafuente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada