dimarts, 24 de maig del 2011

Valoració de les eleccions







Companys i companyes, montgatins i montgatines;

Després d'una llarga campanya electoral, en que no es pot dir que el vent hagi bufat en favor nostre precisament, podem estar contents i satisfets, doncs finalment el Partit Republicà d'Esquerra ha aconseguit representació a l'Ajuntament de Montgat.

Aquesta és un fita històrica per al partit, que no entrava en cap ajuntament des de l'any 1939, en que començà la dictadura; i per tant la primera oportunitat des de fa molt de temps per dur a terme la nostra politica, a més, des del municipalisme, el que es correspon totalment amb la nostra ideologia i trajectòria com a republicans d'esquerres.

La campanya ha estat dura, i plena d'entrebancs: En primer lloc pel nostre pressupost, molt reduit vers el d'altres partits polítics i que per tant no ens ha permès fer una campanya tant espectacular com la d'altres. No obstant, els resultats ens ensenyen que això no és tant important com ens ha pogut semblar al llarg de la campanya. Aquest no ha estat l'unic problema, doncs a més de les dificultats econòmiques que patim com a partit, hem tingut entrebancs que venien de fora; i no pocs. Els intents d'altres grups polítics d'enfonsar-nos la campanya, i la reprobable actuació d'alguns mitjans de comunicació, que per raons desconegudes, no han volgut cobrir noticies relacionades amb nosaltres ni donar-nos el mateix tractament que a la resta de partits, ens han originat problemes i en ocasions han afectat molt als anims de l'equip, però, no obstant res ens ha pogut privar del nostre objectiu, que contents i satisfets vam assolir ahir al vespre. També hem de ser  autocrítics, doncs també hem comès molts errors, la gran majoria d'ells derivats de la falta d'experiencia; hi ha molts aspectes a millorar, que se'ns dubte millorarem en la propera campanya.

A partir d'ara i en els propers quatre anys, el PRE treballarà, pel poble i amb el poble i ara el que hem de fer és traslladar la nostra manera de fer política i els nostres projectes a l'ajuntament per aconseguir un Montgat millor per a tothom i una base sòlida per la República i el moviment republicà en general.

Finalment agraïm a tots els montgatins i motgatines que ens han votat, la seva confiança, i només queda prometre a tots els veïns de Montgat que no els decebrem, que per fi tindran veu i vot a l'ajuntament a través nostre. La campanya va acabar fa un parell de dies pero la feina de veritat comença avui.


Salut i República





.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada