dimarts, 10 de maig del 2011

La campanya ha començat!

Amics,

La campanya electoral ha començat! no cal que us ho anunciem ja ho haureu notat doncs el poble comença a inundar-se de cartells i banderoles, i es qüestió de dies que les bústies començin a omplir-se de propaganda electoral.

El passat 8 de maig, el Partit Republicà d'Esquerra  va dur a terme el seu primer acte de campanya a Montgat, al qual foren convidats el coordinador general del PRE, Ramiro Gil, i el president de l'Ateneu Republicà de Catalunya, Juanjo Martínez. En aquest acte, el cap de llista del PRE a Montgat, Gabriel Salguero i la companya Sandra Domínguez, recolzats per tot el seu equip, van exposar el seu projecte davant d'aproximadament uns 70 veïns als quals agraïm des d'aquí la seva assistència, que va concloure amb un torn obert de paraula i un petit refrigeri amb cava.

D'altra banda, des d'avui posem a la vostra disposició el programa que hem elaborat per al nostre poble, un programa fet per a Montgat i des de Montgat, amb la intenció de donar lloc a un poble millor per a tots. Us oferim també una versió més resumida del nostre programa, per aquell que d'entrada vulgui simplement fer un cop d'ull abans d'embrancar-se en llegir en programa complet.

En els propers dies posarem a a vostra disposició el video de l'acte del dia 8 de maig, i no podeu faltar als demés actes del Partit Republicà d'Esquerra de Montgat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada