dissabte, 2 de juliol del 2011

Politíca del poble, per al poble i sobretot... amb el poble.

Benvolguts veïns i veïnes,

Tal i com hem defensat durant la campanya electoral, i en sintonia amb les creixents demandes de democràcia participativa amb origen en el moviment 15-M, al PRE creiem que el poble te molt més a dir sobre què fan els ajuntaments. Alhora considerem que al progrés del poble i per tant de tots nosaltres, va lligat a una implicació de la ciutadania en els assumptes municipals. Per això estem intentant que es reformi la normativa de les sessions plenàries del nostre municipi, que considerem que no permeten una lliure expressió del ciutadà i el priven d'aquest dret d'implicació com a montgatí en la política municipal.

Al mateix temps, hem iniciat un projecte d'"oficina d'atenció al ciutadà", a través de la qual pretenem poder tractar amb vosaltres directament tots aquells problemes en que creieu que podem ajudar, escoltar les vostres propostes per al municipi... en resum escoltar tots aquells precs i preguntes que tingueu, mirar de resoldre-les o facilitar-vos les vies per fer-ho en la mesura que sigui possible i dotar-vos de major capacitat de participació.


Actualment encara no tenim una oficina física, tot i que es preveu disposar-ne en pocs mesos, quan fixarem un horari en el qual qualsevol ciutadà podrà atançar-s'hi per tractar tots aquests assumptes; fins aleshores, posem a la vostra disposició aquesta adreça de correu electrònic, a la que ja us podeu adreçar per a qualsevol qüestió.


Gràcies per la vostra atenció i fins aviat.

L'equip del Partit Republicà d'Esquerra de Montgat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada