dissabte, 16 de juliol del 2011


El proper dilluns 18 de juliol, com bé sabreu, és l'aniversari del cop d'estat que va iniciar la guerra per mitjà de la qual la República li fou usurpada als pobles de l'estat espanyol. 

Aquesta és, sens dubte, una data poc recordada, tenint en compte la gran importancia que té en la història del nostre país, de la mateixa manera que s'ometen sovint les dates i celebracions republicanes; no obstant, cada cop més gent s'adona de la importància de la recuperació de la memòria històrica, i veu que és necessari que el que va passar en aquestes dates sigui conegut i reconegut per tothom.

Així doncs, en motiu d'aquest esdeveniment,  un grup de recerca de la memòria històrica de Vilassar de Dalt, el "Grup de recerca La Filferrada", ha organitzat una concentració el mateix dia 18 a les 20 h. als jardins d'Anton Feliu, de Vilassar de Dalt. Concentració a la que des del PRE Montgat, animem a assistir a tots els republicans dels pobles que ens envolten, per tal de recordar la II República i com aquesta ens fou presa il·legitimament.

Libertat, Igualtat i Solidaritat!

Visca la República!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada