divendres, 23 de desembre del 2011

Instem a les agrupacions polítiques municipals:

Partit Republicà d’Esquerra.                                            

A la web http://www.xarxaindepe.org/2011/12/es-constitueix-lassociacio-de-municipis.html : ”Els representants dels 155 municipis que s'han adherit a l'Associació de Municipis per la Independència, s’han reunit a Vic per aprovar els estatuts i elegir una junta i la seu. Josep Maria Vila d'Abadal (UDC) ha donat el tret de sortida a l’assemblea destacant que una "clara majoria dels pobles de Catalunya vol la independència" i ha afirmat que el "municipalisme vol col·laborar amb la societat civil" en aquest sentit. A banda dels representants municipals, a l'acte també hi ha assistit Anna Simó, portaveu d'ERC al Parlament; Marta Rovira, secretària general d'ERC i Uriel Bertran, secretari general de SI. A l’assemblea constitutiva també s'hi han convidat les entitats que donen suport a la iniciativa que són Òmnium Cultural, Osona per la Independència, Assemblea Nacional Catalana, Reagrupament Independentista, Fundació Catalunya Estat i Catalunya Acció.”
Pel que fa al Partit Republicà d’Esquerra, defensem la democràcia participativa, i no la que els grups polítics, que voten molts cops, sense consultar al “demos”, que ha sigut qui ha escollit a aquests. Ja que demanem una democràcia real i participativa.

Instem a les agrupacions polítiques municipals:
-Crear un referèndum sobre la inscripció de Montgat a la Xarxa de Municipis per la Independència.
A)    Referèndum, com a les eleccions, col·legis electorals, i que aquestes estiguin formades per gent que estigui a l’atur, empadronades a Montgat. En aquest referèndum, votar si, no o abstenció davant la inscripció de Montgat a la Xarxa de  Municipis per la Independència. Seria, amb el cens electoral. On el cost seria de els papers dels vots, la carta informativa sobre el referèndum (1 per habitatge, sense sobre), cost del personal de les taules. Per tal de reduir els costos mes, es podria escollir algun local municipal, o varis, per tal de que el cost sigui 0 en aquest apartat.
B)     Referèndum Electronic:  via web de l’ajuntament,  on demanar nom i cognoms, DNI. On nomes caldria tenir un control via informàtic, i el cost seria de propaganda als carrers, i webs municipals.
C)     Via estudi,  organitzant un grup de persones a l’atur, dirigides per gent de l’ajuntament o agrupacions polítiques municipals, i fer una enquesta al municipi.


2 comentaris:

  1. El objectiu d’aquest referèndum es saber la postura de la població de Montgat davant de la possibilitat de adherir-se Montgat a la Xarxa de Municipis per la Independència.
    Aquest referèndum esta referit a les persones de 18 anys complerts el dia del referèndum a endavant i població empadronada a la localitat de Montgat.

    Aquest referèndum, constaria de taules com a les eleccions. Aquestes taules estarien formades per dos persones, un controlador de la gent que vota, i una altra que cuida la urna. En els col•legis un encarregat de paperetes. I aquestes taules i encarregat del col•legi han de ser aturats a Montgat, per via sorteig. Utilitzant les dades del cens electoral.

    Pel que fa a la difusió, hauria de estar via electrònica a traves de webs municipals, al carrer (via cartells per assabentar a la població del referèndum) i entregant un comunicat DIN A5 sense sobre, a cada vivenda (1 per vivenda, no per persona) i que aquest repartiment ha de ser realitzat per gent a l’atur de Montgat via sorteig

    El resultat seria: 51% de vots si, seria entrar a aquesta xarxa, 51% de vots de no, seria rebutjar-la, i un resultat que si i no sigui menor del 50% seria rebutjar a la Xarxa de Municipis per la Independència.

    ResponElimina