dimecres, 23 de febrer del 2011

Coneix els candidats del PRE: Gabriel Salguero Lafuente

Coneix els candidats del PRE: Gabriel Salguero Lafuente

El Partit Republicà d'Esquerra presentarà candidatura a les properes eleccions al municipi de Montgat (Maresme), amb l'objectiu d'impulsar un projecte renovador, popular i participatiu al poble. Gabriel Salguero encapçalarà la llista republicana a Montgat.

En Gabriel, de 47 anys i montgatí des de fa més de trenta, casat i amb dos fills, ha estat sempre implicat en la vida social i política de Montgat. Després d'acabar els estudis de Formació Professional, entra a treballar com a xofer a TMB, on desenvolupa la seva activitat sindical com a delegat des de 1990, i com a Secretari General entre el 1992 i 1997. L'any 1995 fou escollit regidor de l'ajuntament de Montgat amb el PSC, entrant a formar part de l'equip de govern, encarregat de la regidoria de Governació.

A mitjans de l'any 2000 desenvolupa una intensa activitat social, s'incorpora a la junta de veïns de Can Ciurana com a vocal, i  és també vocal de l'associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i membre d'AFAC. Col·labora també amb la Fundació Vicent Ferrer, i amb altres causes socials, com ara la recollida d'ajuda humanitària per al Sàhara Occidental i Cuba. Des del 2005 col·labora amb el projecte  republicà del PRE, partit en el qual milita des de l'any 2009.


Conoce los candidatos del PRE: Gabriel Salguero Lafuente

El Partit Republicà d'esquerra presentará candidatura en las próximas elecciones al municipio de Montgat (Maresme), con el objetivo de impulsar un proyecto renovador, popular y participativo en el pueblo. Gabriel Salguero encabezará la lista republicana en Montgat.

Gabriel, de 47 años y montgatí desde hace más de treinta, casado y con dos hijos, ha estado siempre implicado en la vida social y política de Montgat. Tras acabar los estudios de Formación Profesional, entra a trabajar como chófer en TMB, donde desarrolla su actividad sindical como delegado desde 1990, y como Secretario General entre el 1992 y 1997. En el año 1995 fue elegido concejal del ayuntamiento de Montgat con el PSC, entrando a formar parte del equipo de gobierno, encargado de la concejalía de Gobernación.
A mediados del año 2000 desarrolla una intensa actividad social, se incorpora a la junta de vecinos de Can Ciurana como vocal, y es también vocal de la asociación AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) y miembro de AFAC. Colabora también con la Fundación Vicent Ferrer, y con otras causas sociales, como por ejemplo la recogida de ayuda humanitaria para el Sáhara Occidental y Cuba. Desde el 2005 colabora con el proyecto republicano del PRE, partido en el cual milita desde el año 2009.

Ramiro Gil

Coordinador General

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada